ССМ: За минимум нормален живот на едно…

Владата да донесе одлука за зголемување на…

Статистиката ја побива Владата: Реалната плата е…

Просечната нето-плата во мај достигна 31.407 денари,…

Од што ќе живеат тие луѓе? 27.167…

Мајската плата се уште ја чекаат 27.167…

ССМ до пратениците: Ќе блокираме се додека…

Во знак на револт и поддршка на…

Едвај се крпи крај со крај, инфлацијата…

Поскапувањето на цените на храна и горивата…

Или покачување или ќе следува нов генерален…

Сојузот на синдикати на Македонија поднесе предлог-амандман…

ССМ: Ако нема зголемување на платите во…

Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ) од…

Ковачевски: Невработеноста е на историски најниско ниво

„Стапката на невработеност се очекува дополнително да…

Ќе има казни: Доцни платата во градинките,…

Вработените во градинките се уште немаат земено…

Ковачевски: Вакво зголемување на платите на наставниците…

„Се покажа дека штрајкот практично не беше…