(Видео) Членови на МАНУ тврдат: Преспанскиот договор…

Дали Преспанскиот договор го загрози македонскиот јазик?…

Академик Коцарев: Преспанскиот и договорот за добрососедство…

Претседателот на  МАНУ Љупчо Коцарев, на денешната средба…

Кацарска загрижена за Преспанскиот договор? Како ќе…

Односот на пратениците е несериозен, како да…